Ulazna vrata

DUAL-PVC ulazna vrata sastoje se rama od VEKA PVC profila A klase i ispune u vidu nekog od mnogobrojnih Grad-Export PVC ili aluminijumskih ukrasnih panela debljine čak 40mm.

VEKA PVC profili

Među mnogim proizvođačima samo VEKA poseduje PVC profile koji su isključivo najviše ‘A’ klase. Spoljni okviri ovih PVC profila debeli su 3mm. To su ključni parametri za optimalnu zaštitu od hladnoće i buke, koji prozorima garantuju stabilnost i postojanost. Nosivost šarki PVC profila ‘A’ klase je za 30% posto veća od PVC profila ‘B’ klase. Čak tri dihtung gume garantuju odlično dihtovanje, dok čelična ojačanja u profilima doprinose stabilnosti i postojanosti Vaših prozora.

Panel

Karakteristika Grad-Export dekorativnih panela u odnosu na ostale proizvođače PVC ukrasnih panela je ta da se, pored debljine PVC ploče, povećava i debljina izolacione mase u samom dekorativnom panelu (40 mm), kao i sigurnost dekorativnog panela, jer ima ojačan profil od 5 mm.
Takva PVC ploča daje veći stepen sigurnosti od mogućih protivprovalnih aktivnosti, a daje i bolju termičku i zvučnu izolaciju.

Ukrasni paneli

Proizvodi preduzeća Grad-Export obuhvataju 10 programa ukrasnih panela.
Izbor ukrasnog panela zavisi od:
– Programa ukrasnog panela
modela ukrasnog panela
– Boje ukrasnog panela (različite boje spoljašnje i unutrašnje strane ukrasnog panela)
– Broj stakala ili pun panel
ukoliko postoji staklo, da li je iz grupe ornament ili dekorativnog stakla
– Ukoliko postoji staklo, da li je iz grupe stakala sa većim stepenom sigurnosti (VSG)
– Izbor aplikacije
– Izbor dodatne opreme (rukohvat, zvekir, špijunka… )