PVC prozori

Jednokrilni, dvokrilni, trokrilni, fiksni… Svi DUAL-PVC prozori sastoje se od VEKA PVC profila A klase, niskoemisionog stakla sa slojem za dodatnu toplotnu izolaciju i Roto okova vrhunskog kvaliteta.

VEKA PVC profili

Među mnogim proizvođačima samo VEKA poseduje PVC profile koji su isključivo najviše ‘A’ klase. Spoljni okviri ovih PVC profila debeli su 3mm. To su ključni parametri za optimalnu zaštitu od hladnoće i buke, koji prozorima garantuju stabilnost i postojanost. Nosivost šarki PVC profila ‘A’ klase je za 30% posto veća od PVC profila ‘B’ klase. Čak tri dihtung gume garantuju odlično dihtovanje, dok čelična ojačanja u profilima doprinose stabilnosti i postojanosti Vaših prozora.

Niskoemisiono staklo

Jedan od najbitnijih delova PVC prozora je staklo, koje čini oko 80% površine prozora. Najvažnije karakteristike PVC prozora, kao što su toplotna i zvučna izolacija, najviše zavise od termopaketa stakla ugrađenog u Vaš prozor. Termopaket je stakleno telo sastavljeno od više staklenih ploča odvojenih najmanje jednim, hermetički zatvorenim međuprostorom koji je ispunjen argonom. DUAL-PVC u standardnoj ponudi ima dvoslojne ili troslojne ClimaGuard® Solar i ClimaGuard® Premium termopakete renomiranog proizvođača stakla Guardian.

Roto okovi

Roto je vodeći svetski proizvođač okova za PVC stolariju. Serija okova Roto NT je sa nosivošću šarke u pero krila od 130kg, sa standarnim sistemom zatvaranja i kipovanja pogonskog mehanizma i rasporedom sigurnosnih tačaka prema standardu za protivprovalnu zaštitu RC1 za dodatnu sigurnost.

Ručice

DUAL-PVC ručicе, u zavisnosti od dizajna i sigurnosne zaštite, mogu biti:
– Ručica MACO Harmony F1 (siva) – Stabilno metalno jezgro je presvučeno zaštitnim slojem PVC-a debljine 3 mm. Površina je izuzetno otporna na habanje. Ogrebotine i ostale pojave usled rukovanja su jedva vidljive.
– Ručica Roto Swing – Svojim Swing, odnosno oblim dizajnom, Vaši prozori dolaze do izražaja.
– Ručica HOPPE Secustik – onemogućava nedozvoljeno rukovanje okova sa spoljne strane i uređaj za blokiranje proizvodi niz klikova – potvrda ugrađene zaštite koju možete da čujete.
– Ručica greenteQ Inox Mat
– Ručica greenteQ FG10 sa zaključavanjem, koja pripada RC1 i RC2 standardima za protivprovalnu zaštitu.