Komarnici

Omogućavaju cirkulaciju svežeg vazduha, a istovremeno sprečavaju ulaz insekata u prostorije. Mreža DUAL-PVC komarnika je od fiberglasa izuzetnog kvaliteta.

Fiksni komarnici

Sistem za čiju ugradnju nije neophodan pristup sa spoljne strane. Lako se montiraju i prenosivi su, tako da ih možete sa lakoćom skinuti, odložiti ili očistiti i vratiti na otvore prozora.
Proizvode se od specijalne mešavine aluminijuma, a profili se spajaju plastičnim spojnicama i traverzama od poliamida (za veće otvore). Profili mogu da se seku pravougaono (90º), kada su uglovi spajanja vidljivi, ili pod uglom od 45º, kada se uglovi spajanja ne vide.
Mogu se ofarbati u širok izbor boja RAL, RAL MAT i u boju drveta.
Mreža komarnika je napravljena od fiberglasa ili, alternativno, od aluminijuma, kako bi izdržala jače nalete vetra.

Rolo komarnici

Mogu se postaviti na sve tipove otvora novih ili renoviranih zgrada, na vrata, prozore i balkonska vrata od aluminijuma. Pokrivaju otvore do 1500mm širine. Mogu imati i kočnicu. Jednostavni su za korišćenje, lako ga mogu otvarati i zatvarati i deca i starije osobe. Mreža je od fiberglasa izuzetnog kvaliteta.

Pietta komarnici

Kao proizvod savremene tehnologije i estetike, Pietta komarnici predstavljaju idealno rešenje za balkonska vrata. Za razliku od komarnika Plisse, imaju donju vođicu. Mogu biti jednokrilni i dvokrilni, a otvaranje i zatvaranje je moguće i sa spoljašnje i sa unutrašnje strane. Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju.
Rad Pietta komarnika se ne zasniva na povratnom mehanizmu, tako da ih i deca i starije osobe i lica sa posebnim potrebama mogu lako otvarati i zatvarati.
Mrežica komarnika je izrađena od naborane tkanine od polipropilena koja se ne cepa i lako se čisti vodom. Slaže se u paket i otvara se kao harmonika. Okvir je izrađen od visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminijuma. To garantuje dug životni vek – otporan je na koroziju i ne krivi se.