DUAL-PVC žaluzine privlače pažnju

Karakteristične su za stare, stilske kuće i južna podneblja: žaluzine na prozorima odmah izazivaju raspoloženje kao da ste na odmoru. Žaluzine su pravi klasični element.
To ih prirodno čini omiljenim elementom kod stilskog renoviranja dekorisanih starih fasada. Ali i u spoju sa modernom arhitekturom žaluzine daju dekorativnu notu.

Atraktivno oblikovanje fasada

Kada sve možete da napravite onako kako ste zamislili – to pričinjava zadovoljstvo pri osmišljavanju fasade. VEKA sistemi žaluzina pružaju sasvim posebne mogućnosti. Oni omogućavaju individualnu izradu po meri za najrazličitije oblike prozora, od pravougaonih do lučnih. Što se tiče boje, možete birati iz široke palete.

Ako volite posebnost

Za posebne zahteve prozorske žaluzine se mogu opremiti pokretnim lamelama. Tako možete tačno odmeriti koliko svetla želite da uđe u prostoriju. Podeljene konstrukcije su pogodne za žaluzine koje imaju visinu vrata: lamele u predelu prozora, a masivne ploče u donjem delu simsa.
VEKA profili predstavljaju proizvode visokog kvaliteta od kvalitetnog PVC-a. Oni dugo zadržavaju izuzetan kvalitet površinskog materijala i ostaju “u formi”. U cilju dodatne stabilnosti i bezbednosti, žaluzine se sa unutrašnje strane ojačavaju čelikom. Okovi, u čijem razvoju je VEKA posebno učestvovala, obezbeđuju optimalno funkcionisanje i najviši stepen komfora u rukovanju.