Volite li lukove?

U individualnoj arhitekturi nije sve pravih linija. Mnoge starije građevine očaravaju na primer svojim individualnim prozorima sa smelo zakrivljenim lukovima. Pri renoviranju sačuvati karakter kuće predstavlja zadatak koji zahteva dobro oko za detalje i mnogo istančanog osećaja. A i u savremenoj arhitekturi klasične osnovne forme kao što su prozor sa kružnim ili elipsastim lukom imaju svoje čvrsto mesto. Kreativni planeri sve češće koriste simetrične i asimetrične konstrukcije trougla ili zabata. Pomoću VEKA prozorskih profila mogu se bez problema realizovati i najneobičniji oblici.

Saveti DUAL-PVC stručnjaka

Kuća predstavlja više od nepokretnosti, ona je Vaš dom. Zato je pri gradnji i renoviranju veoma bitno pitanje poverenja. A tu sve zavisi od pouzdanog partnera. Vaše specijalizovano DUAL-PVC preduzeće za VEKA profile će Vas angažovano i kompetentno posavetovati u svim pitanjima vezanim za prozore. Ono se oslanja na provereni kvalitet inovativnih sistema profila firme VEKA koja je vodeće preduzeće u svetu kada se radi o tehnologiji izrade prozora. Od VEKA profila izrađeno je do sada preko 100 miliona prozora i vrata.
Raznovrsnošću sistema koji omogućavaju punu slobodu u individualnom osmišljavanju prozora podjednako su oduševljeni proizvođači prozora, arhitekte i svi oni koji su gradili kuću. Uverite se i sami u mnogobrojne prednosti DUAL-PVC i VEKA sistema i gledaćete svet drugim očima.