Prednosti

Po čemu se to naša vrata razlikuju od ostalih?
Ugaona ojačanja za varenje (PHI Spojnice) Radi dodatne stabilnosti čitave konstrukcije ulaznih vrata a naročito otpornosti na veća opterećenja prilikom pokušaja protivprovalnih aktivnosti postavljaju se u krajevima ojačanja tkz ugaona PVC ojačanja. Njihovo spajanje se vrši prilikom varenja elementa a osnovna prednost je što optimalno prenosi silu na čelično ojačanje.
Tehnički podaci:
  • Dimenzija PHI Spojnice: 45x55,7x2 (za ojačanje 113.392.2)
  • Debljina zida: 5mm
  • Zatezna čvrstoća: 40-60 MPa
  • Zatezni E-modul (mera krutosti materijala): 2400 MPa
Kvaka DG 58.AL.SS PZ 92 Kvaka je izrađena od aluminijuma i ima štit širine 35mm, a funkcionalnost olakšava i ugrađena dodatna opruga. U standardnom modelu isporučuje se u srebrnoj eloksiranoj boji (F1).
Cilindar Titan K5+ (profilisani ključ sa rupicama, 5 pina) Karakteristike: 5 ključeva (niklovani mesing), tačkasti ključ/horizontalni profil, 5 elemenata u jezgru. Opciono se može izraditi tkz. master ključ - jednim ključem se može otvarati više ulaznih vrata. Takav model ključa daje veliku prednost jer se može unificirati za ulaz u zgradu, podrum, garažu i stan za sve stanare, a da, pritom, stanari ne mogu međusobno koristiti svoj "master" ključ za ulaz u drugi stan.
PVC dekorativni panel Grad-Export U celokupnom izboru ulaznih vrata, kao element koji procentualno zauzima najveću površinu, bitna je ispuna. Najveći procenat debljine ispune koja se koristi u prodaji je ispuna debljine 24mm i to bez ikakvih dodatnih ojačanja, što ima kao posledicu lako otvaranje takvih vrata manjim dodatnim naporom. DUAL-PVC koristi ispunu PVC VEKA ploče koju je proizvela firma Grad-Export u debljini od 40mm, dok se u središnjem delu ispune nalazi ojačanje od 5mm. Takve PVC ploče imaju bolju toplotnu i zvučnu izolaciju.
Brava za ulazna vrata MACO Z-TF DM 50 2MF-BO F-16 Sigurnosna brava koja omogućava protivprovalnu sigurnost pomoću klinova i masivne čelične rigle (zatvaranje u tri tačke). Prednost automatizujućih jezičaka ogleda se u lakoći korišćenja brave, a optimalni i stalni pritisak celom visinom vrata omogućava poboljšanu zvučnu i toplotnu izolaciju.
Šarka za ulazna vrata Fapim FLORENCE Odlikuje se maksimalnim opterećenjem od 120 kg sa trodimenzionalnim podešavanjem. Zbog standardnih sigurnosnih štiftova pogodne su i za kućna vrata koja se otvaraju prema spolja. Zahvaljujući tehnici kliznih ležajeva, specijalne šarke za vrata od PVC-a ne zahtevaju dodatne korekcije, a uz to nude elegantan i moderan izgled. U zavisnosti od boje ulaznih vrata, mogu biti sive (RAL 9006), bele (RAL 9016) ili braon (H9).