Skriveni okov (Designo) – dodatna elegancija Vašeg životnog prostora!

Uredjivanjem enterijera, dodatni izazov je odabir dizajna prozora. Roto NT postavlja nove standarde kada je u pitanju estetski izgled prozora. Vidljiva je samo ručica. Šarke na prozoru su sakrivene i nema ničeg vidljivog što će narušiti savršeni izgled prozora.
Uz Roto NT skriveni okov ćete imati i širi pogled u svet jer Designo okov daje mogućnost da se prozor otvori do 100 stepeni.
Pored dizajna, Roto NT skriveni okov nudi i dodatnu sigurnost. U standardnoj postavci dolazi sa RC2 sigurnosnom zaštitom (prema DIN EN 1627-1630).

Visoki prozori traže visok stepen sigurnosti

Kupovina energetski efikasne stolarije sa velikim staklenim površinama je u trendu. U isto vreme, zbog boljeg estetskog izgleda su neophodni i tanji profili. Veliki prozorski elementi sa odličnom termičkom i zvučnom izolacijom su u isto vreme odlično dizajnirani, ali i glomazni. Nije neuobičajena težina krila i preko 100kg.
Rešenje – Roto NT Designo 150kg
Specijalna serija Designo okova koja je u mogućnosti da nosi krila i do 150kg težine. To postižemo tako što prilikom okivanja dodajemo dve dodatne komponente (takodje nevidljive spolja) koje pomažu da očuvamo najbolju mogućnu stabilnost i sigurnost, a da ne ugrozimo izuzetan dizajn.