Inspiracija za male i velike graditelje

Oči čoveka su ključ njegove duše, prozori na kući vrata njegove istorije. PVC prozore nije lako definisati jer ima previše zahteva koje treba ispuniti. Prvo treba da omoguće što više svetlosti u Vašim sobama, a, pritom ih i povezati sa spoljnim svetom. Istovremeno, moraju da ispune zahteve u pogledu toplotne i zvučne izolacije i da u potpunosti zadovolje Vašu bezbednost. Savršen sklad pri ispunjavanju tih zahteva zaokružuju estetski detalji, pri čemu mogu biti: fiksni, kipujući, okretni, okretno-nagibni, klizni… Takav sklad je prešao dug put od prvih prozora koji su bili maleni otvori na pećinama, pokriveni raznim tkaninama, pa sve do pronalaska transparentnog stakla i danas, gde se moderna tehnologija maksimalno primenjuje, a minimalno uočava. Praktično rečeno, zimi nas greju, leti hlade, a i dobro dođu da ne čujemo komšijino navijanje. Tako da, svako ko ima problem sa velikim troškovima grejanja ili klimatizovanja prostorije ili prevelikom bukom ne treba kasniti, već treba odmah preispitati svoje prozore. Uživanje u životu, trenutku svog doma, sve to Vaši prozori kriju, dele i brinu sa Vama.
Nije lako izabrati oči Vašeg životnog prostora, jer od njih zavisi i Vaše životno iskustvo, a i izgled prostora u kome živite. Jedan pokret ručice i svet je bliži Vama, možete delimično da ga otvorite ili da, jednostavno, samo Vi uživate u njegovoj lepoti. Recite šta Vi očekujete od svog prozora i podelite to sa nama. Kombinujte tipove, mogućnosti, zaštitu, boje i planirajte svoju budućnost sa DUAL-PVC stolarijom.

DUAL-PVC stolarija čini život lakšim

Prozori su jednostavno tu. Oni su sastavni deo naše svakodnevnice tako da na njih jedva da obraćamo pažnju. Uglavnom ne gledamo same prozore, već kroz njih. Gledajući kroz prozor naše misli mogu slobodno da lutaju. Posmatramo drvo ispred svoje kuće, ulicu, dvorište. Gledamo kako opalo lišće menja boju, kako u proleće priroda ponovo počinje da diše, kako ljudi prolaze, šta se dešava u komšiluku. Prozor je otvor u svet. Ili, recimo, zimi, kada je napolju veoma hladno, a mi uživamo uz vruću šolju čaja, postaje nam jasno koliko prozori doprinose našem prijatnom osećaju: uživamo u prijatnoj toplini doma posmatrajući pritom zimski predeo.