Ljubav je u detalju

Srce se vezuje za male stvari. Jamica na njenom licu kada se smeje. Način na koji on izgovara njeno ime. Što duže nekoga poznajemo utoliko su nam bliži detalji koji čine neku ličnost.
Vi treba da dugo godina uživate u Vašim prozorima. Zbog toga bi trebalo i ovde da obratite pažnju na male stvari koje život čine lepšim. Uzmimo za primer lajsne na PVC stolariji. One fasadi daju poseban karakter, a u unutrašnjim prostorijama stvaraju posebno prijatnu atmosferu.
Vaše specijalizovano preduzeće za VEKA profile poznaje sve varijacije i izvedbe u VEKA programu lajsni koji pruža celu paletu konstrukcijskih tipova: ugradne, nalepne i razdelne lajsne.
Neka Vas DUAL-PVC stručnjak za prozore kompetentno posavetuje. Da bi se dobio harmoničan opšti utisak treba imati iskusno oko za dimenzije i proporcije.

Beskompromisni kvalitet

Prozor mora u toku svog veka da izdrži (i zadrži) puno toga: vetar i kišu, grad, veliku vrućinu i hladnoću. Leti on čuva hladovinu, zimi se unutra zadržava prijatna toplota. Prozori od VEKA profila čuvaju ne samo dobru klimu u kući već i Vaš novčanik, jer izuzetne izolacione osobine osetno smanjuju Vaše troškove grejanja. Tako Vam više novca ostaje za važnije stvari. A to je istovremeno i ekološki. Osim toga, VEKA profili su veoma trajni i otporni na vremenske uticaje zbog upotrebljenih materijala visokog kvaliteta i kvalitetne obrade. To stalno iznova potvrđuju redovne interne kontrole, kao i sertifikati internacionalno renomiranih instituta.

Više boja u životu

Vremena kada su PVC prozori bili isključivo bele boje su prošlost. Kako bi bilo da stavite svoju omiljenu boju ili rustikalni izgled drveta? Ili možda u dve boje sa belom unutrašnjom površinom? Bez obzira za šta se odlučite, kvalitetni VEKA profili u boji jednostavno pričinjavaju zadovoljstvo.