DUAL-PVC roletne – praktične i komforne

Pomoću savremenih sistema roletni može se ujednačeno podešavati osvetljenost – od lagano prigušenog svetla do potpune zamračenosti. Sve u zavisnosti od toga koliko jako sija sunce i koliko svetlosti želite da imate u dnevnoj ili spavaćoj sobi. Različite varijante upravljanja garantuju u svakom slučaju najveći mogući komfor pri rukovanju.

Sistem sa kvalitetom

Ako se odlučite za roletne od VEKA profila, odlučili ste se za pravi kvalitet. Na kraju krajeva, kada se radi o svoja četiri zida niko ne želi da pravi kompromise. VEKA je jedna od vodećih firmi u svetu u oblasti tehnologije izrade prozora i vrata od PVC profila, što je dovoljna garancija kvaliteta.

Roletne su efikasnije

Bolje je sprečiti nego lečiti – ovo važi i za roletne. Pošto se one nalaze spolja ispred prozora, sigurno sprečavaju prodor i najjačih sunčevih zraka, tako da oni ne mogu ni da dođu do samog prozora. Na taj način temperatura u dnevnim i radnim prostorijama ostaje i tokom vrućih letnjih dana prijatno sveža. Sa druge strane, tokom hladnih zimskih noći sloj vazduha između spuštenih roletni i prozora deluje kao dodatni izolacioni sloj. Tako se toplota sigurno zadržava u unutrašnjim prostorijama. A to što nas roletne za tili čas i u svakom trenutku mogu zaštititi od neželjenih pogleda i neprijatne buke, pruža nam dvostruko zadovoljstvo. Kvalitetne konstrukcije roletni izrađene u proverenoj tehnici pružaju osim toga i zaštitu od nezvanih gostiju, jer one predstavljaju dodatnu prepreku ispred samog prozora koja odbija provalnike.