• Početna
  • Zašto
  • Zato što brinemo o detaljima

Zato što mi brinemo o detaljima

 

Uživajte kombinujući

Otvorite Vaša balkonska vrata još više, oplemenite Vaš prostor dnevnom svetlošću kombinacijom velikih štokova, tamo gde je to potrebno, sa malim štokovima koji neće zaustaviti dnevnu svetlost da dopre do Vas.
Uživajte kombinujući

Prozor za dečiju sobu

Dečija soba zahteva posebnu pažnju kada je u pitanju stolarija. Pored dihtovanja i izolacionih mogućnosti ovaj sistem pruža sigurnost Vašim mališanima kada su u uzrastu naradoznalijih osoba. Kada je prozor zaključan sigurnosnom bravicom postoji mogućnost da ga kipujete, ali se ne može otvoriti.
Prozor za dečiju sobu

Više svetlosti

Mi brinemo o estetici prozora, kako u zatvorenom položaju, tako i u otvorenom kada do izražaja dolaze metalni delovi okova. Sistemom postavljanja "lažne prečke" imaćete divan pogled u svet bez detalja koji skreću pogled. 
Sistem prozora "zapferband" ili prozori koji integrišu specijalni sistem profila kod dvokrilnih elemenata za pomoćno krilo sa kombinacijom okova na šinu, Vam omogućavaju maksimalnu količinu svetlosti u Vašem domu.
Više svetlosti

Pametni prozori

Sada i vaši prozori znaju da se treba isključiti klima uredjaj pre otvaranja. Pored toga što pametni prozori štede Vaš novac, štite Vas i od neželjenih posetilaca integracijom sa alarmnim sistemima. Koliko puta se desilo da promaja zatvori balkonska vrata? Mi Vam možemo ponuditi rešenje koji ćete fiksirati prozor u okretnom položaju i sprečiti neželjena zatvaranja.
Pametni prozor

Ulazna vrata

Da biste se osećali prijatno u Vašem domu, pored estetike su veoma bitni faktori sigurnost i privatnost. Pored toga što stakla štite od buke i hladnoće, možete izabrati neki od modela sa zamagljenim staklima i obezbediti dodatnu privatnost Vašem domu.
Ulazna vrata

Balkonska vrata

Popijte jutarnju kafu na balkonu, ali pre toga zatvorite vrata da buka ne bi probudila ostale ukućane uz pomoć elegantno dizajnirane ručice sa spoljne strane koja zatvara vrata toliko da ih vetar ne može otvoriti.
Balkonska vrata

Dodatna sigurnost

Iako na prvi pogled izgledaju kao da su razbijena, sigurnosna stakla ostaju kompaktna kao celina i staklo se ne rasipa, dok unutrašnja strana ostaje potpuno očuvana. Za sve one kojima je pored sigurnosti veoma važna i estetika, možemo ponuditi i lajsne u staklu.
Dodatna sigurnost

Radno vreme


Smederevo Mapa
E-mail
Mapa
Kontakt

Radno vreme Centrale je svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Naši saloni


Naši saloni su Vam na raspolaganju svakog dana osim nedelje od 8 do 16 časova.