Guardian ClimaGuard

Termoizolaciono staklo

ClimaGuard® Solar

Udobnost i ušteda energije tokom cele godine

 
  • Optimizovana solarna zaštita
  • Izuzetna toplotna izolacija
  • Klimatska udobnost tokom cele godine
  • Neutralan izgled
 
Smanjenje potrošnje energije u modernim zgradama je od suštinskog značaja. Pored nižih troškova grejanja tokom zimskog perioda, takođe treba da razmotrimo smanjenje količine energije koja se koristi za klimatizaciju tokom leta.
 
U poređenju sa drugim građevinskim materijalima jedinice izolacije stakla sa ClimaGuard® Solar obloženim staklom pružaju odličnu toplotnu izolaciju i solarnu kontrolu u kombinaciji sa visokom transparentnosti. Ovo omogućava dizajnerima da koriste veće površine prozora, što dovodi do više prirodne svetlosti unutar zgrade.
 
 
ClimaGuard Solar
 
Opis proizvoda
 
Guardian ClimaGuard® Solar kombinuje visok stepen toplotne izolacije sa efikasnom solarnom zaštitom. Njihov suženi solarni faktor smanjuje troškove klimatizacije i doprinosi optimalnom okruženju u zatvorenom prostoru.
 
Funkcije i koristi
 
ClimaGuard Solar karakteristike
 
ClimaGuard® Solar je omiljeni izbor gde su poželjni zahtevi kao što su solarna i toplotna izolacija, upravljanje energijom, transparentnost i udobnost.

GUARDIAN ClimaGuard® Solar je pametno upravljanje energijom i zaštitom životne sredine: solarni faktor (g vrednost) visine 42% obezbeđuje efikasnu zaštitu od solarne energije, što odgovara u smanjenju troškova za klimatizaciju i doprinosi osećanju udobnosti i blagostanja.
 
Niske U vrednosti (1.1 W/m2K na standardnom IGU) smanjuju troškove grejanja tokom hladnog vremena, pružajući direktan doprinos zaštiti klime smanjenjem emisije CO2.
 
GUARDIAN ClimaGuard® Solar pravi razliku između različitih talasnih dužina sunčevog zračenja: većina infracrvenog zračenja, koje bi inače grejalo unutrašnjost zgrade će se reflektovati, međutim, još uvek može da se dozvoli da dnevna svetlost prolazi gotovo neograničeno.
 
Tehnički podaci / Tabela performansi
 
Izolaciono staklo -
konfiguracije
Premaz za površinu Punjenje gasom Prenos svetlosti
[%]
Refleksija svetlosti
[%]
Indeks reprodukcije boja
[Ra]
Solarni faktor (g)
EN 410
[%]
U-vrednost
EN 673 (15K)
[W/m2K]
4 - 20 - 4 2 argon* 66 26 96 42 1.1
4 - 20 - 4 2 vazduh 66 26 96 42 1.3
*Stepen napunjenosti gasom: 90%
 

Radno vreme


Smederevo Mapa
E-mail
Mapa
Kontakt

Radno vreme Centrale je svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Naši saloni


Naši saloni su Vam na raspolaganju svakog dana osim nedelje od 8 do 16 časova.