Guardian ClimaGuard

Termoizolaciono staklo

ClimaGuard® Premium

Termalne performanse bez kompromisa

 
  • 1.1 EN!
  • 80% svetlosti!
  • 63% solarni faktor!
 
GUARDIAN nudi ClimaGuard® Premium, termoizolaciona stakla koja ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i performansi koja su dizajnirana da prevaziđu Vaša očekivanja u pogledu transparentnosti i dobiti solarne toplote. Korišćenje ClimaGuard® Premium stakla ne samo da će imati pozitivan efekat na Vaše troškove grejanja, već će i aktivno doprineti zaštiti životne sredine.
 
 
ClimaGuard Premium
 
Izuzetna transparentnost
 
ClimaGuard® Premium optička transparentnost se može uporediti sa nepremazanim staklom - optimalno korišćenje dnevne svetlosti. Njegov visok indeks reprodukcije boja i neutralna prenosivost i reflektovane boje nude maksimalnu kućnu udobnost, utvrđenu sa doživljajem transparentnosti. ClimaGuard® Premium čini nevidljivim granice između unutrašnjosti i spoljašnjosti kuće.
 
Impresivne performanse
 
Uz postizanje U-vrednosti stakla od 1,1 W/m2K, u skladu sa stvarnim EN standardom, ClimaGuard® Premium omogućava optimalni nivo toplotne izolacije koji treba da se postigne u praktičnim performansama.
U isto vreme, svi zahtevi važećih propisa uštede energije mogu biti zadovoljeni. Neubičajeno visok solarni faktor od 63% (standardno duplo staklo) omogućava da se koristi besplatna solarna energija da se postigne pozitivan energetski bilans u kući.
 
ClimaGuard Premium karakteristike
 
Zbog mehaničke i hemijske izdržljivosti, ClimaGuard® Premium je poseban prijateljski procesor.
 
Da bi se obezbedio visok stepen fleksibilnosti i kratki rokovi, ClimaGuard® Premium T, verzija tretiranja toplote nudi dobar vizuelni spoj sa prekaljenom verzijom na raspolaganju.
 
Tehnički podaci / Tabela performansi
 
Jedinica izolacionog stakla Premaz na površini stakla Punjenje gasom* Svetlosna propustljivost
[%]
Refleksija svetlosti
[%]
Indeks reprodukcije boja
[Ra]
Solarni faktor (g)
EN 410
[%]
U-vrednost
EN 673 (15K)
[W/m2K]
4 - 16 - 4 3 argon 80 12 97 63 1.1
4 - 14 - 4 - 14 - 4 2 + 5 argon 71 15 96 49 0.6
*Stepen napunjenosti gasom: 90%
 
Niz faktora i pravilnosti definiše karakteristike izolacionog stakla kao što se koristi u primenama solarne toplote i zaštite.
 

Radno vreme


Smederevo Mapa
E-mail
Mapa
Kontakt

Radno vreme Centrale je svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Naši saloni


Naši saloni su Vam na raspolaganju svakog dana osim nedelje od 8 do 16 časova.